Haal het beste uit jezelf

Iedereen heeft talenten, niemand uitgezonderd. Veel van deze talenten blijven echter onopgemerkt en daardoor onbenut. Dat is zonde. Het maximaal benutten van jouw talenten geeft energie en plezier. Ik help je inzicht krijgen in jouw talenten en laat je zien hoe jij deze inzet in je werk. Zo haal jij het beste uit jezelf.

Talent- en Loopbaanadvies geeft antwoorden
In je werk kun je allerlei vragen tegenkomen.

Praktische vragen, zoals:

  • Hoe zorg ik dat ik meer energie krijg?
  • Waar ben ik echt goed in?
  • Waar word ik gelukkig van?
  • Welke opleiding is een logische vervolgstap voor mij?
  • Hoe combineer ik vriendelijkheid met duidelijkheid?
  • Hoe kan ik proactief handelen?

Allemaal vragen die ik jou heel graag help beantwoorden.

Snel inzicht in jouw talenten
Wie denkt dat talent- en loopbaanadvies een langdurig traject is heeft het mis. In 99% van de gevallen zijn 4 gesprekken van anderhalf uur voldoende. Tijdens deze gesprekken help ik jou je talenten ontdekken en krijg je antwoord op jouw loopbaan vragen.

Hulp nodig bij het beantwoorden van jouw loopbaan vragen?
>> vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan

Op zoek naar jouw drijfveren
Allerlei externe factoren hebben invloed op je gedrag. De kunst is om terug te gaan naar je overtuigingen en drijfveren. Want via die weg kom je bij je intrinsieke motivatie: en vanuit die motivatie merk je dat je tot veel meer in staat bent dan je dacht!

>> vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan

Ik help je op verschillende manieren:

KWALITEIT IN KAART

Wat is het?
Tijdens een dagdeel word je geprikkeld om over je eigen loopbaan na te denken. Je staat stil bij je sterke kanten, mogelijkheden voor ontwikkeling en motiverende omstandigheden. Tijdens deze dag maak je verschillende opdrachten, waaronder de DISC© persoonlijkheidsvragenlijst. Samen bespreken we de uitkomsten en trekken we conclusies.

Wat levert het op?
Met Kwaliteit in Kaart krijg je zicht op je talenten en ontwikkelmogelijkheden. Aan het einde (her)ken je je kwaliteiten, weet je wat je loopbaanwensen zijn en waar je energie van krijgt. Je gaat naar huis met een rapport dat bestaat uit twee delen: een profiel van je motiverende omstandigheden, kwaliteiten, valkuilen en ambitie. En een persoonlijk actieplan.

INDIVIDUELE COACHING

Wat is het?
Een op een ga ik met je aan de slag gedurende een korte of langere periode. Dit doen we aan de hand van een vraag die jij hebt. Dat kan bijvoorbeeld gaan over je eigen ontwikkeling, de manier waarop je communiceert of hoe je duurzaam inzetbaar kunt blijven.

Voor vragen over je eigen ontwikkeling, gebruik ik in sommige gevallen het DISC© Gedragsonderzoek dat ik met je nabespreek. Aan de hand daarvan maken we samen een actieplan. Wil je aan de slag met je eigen communicatie? Dan staan we tijdens de coaching stil bij je kwaliteiten en grondpatronen.

  • Hoe reageer je?
  • Wat is je denkstijl?
  • Hoe neem je waar?
  • Hoe reageer je effectief?

Als duurzame inzetbaarheid jouw onderwerp is, kijken we op welke manier jij je kwaliteiten optimaal kunt benutten en welke taken daar goed bij aansluiten. Daarnaast leer ik je hoe jij je grenzen goed bewaakt zodat je ook op lange termijn plezierig blijft functioneren.

Wat levert het op?
Je krijgt antwoorden op je vraag door inzicht in je drijfveren. Ook krijg je praktische handvatten waarmee je daadwerkelijk aan de slag kunt. Jouw persoonlijke ontwikkelplan geeft je houvast bij het maken van keuzes in je verdere loopbaan.