Loopbaancoaching, meer plezier in je werk

Iedereen komt vroeg of laat op een punt in z’n carrière waarop je worstelt met vragen. Vragen over jouw ontwikkeling of toekomst. Soms hele concrete vragen maar vaak ook lastig te beantwoorden vragen voor jezelf. In veel gevallen gaat het over werkplezier en geluk.

  • Waar word ik gelukkig van?
  • Waar ben ik nu echt goed in?
  • Ik loop vast in m’n werk, wat nu?
  • Welke (vervolg)opleiding past bij mij?
  • Zit ik in mijn huidige functie nog wel goed?
  • Wat is een volgende logische stap in mijn carrière?

Als loopbaancoach bied ik ondersteuning bij alle werk gerelateerde vragen waar je zelf niet uitkomt. Ook als je twijfelt over de keuze voor een opleiding kan ik je ondersteunen.

Wat is loopbaancoaching?
Loopbaancoaching gaat over het beantwoorden van werk gerelateerde vragen. Vragen over jouw ontwikkeling én jouw toekomst. Misschien wil je alleen onderzoeken hoe je kunt ontwikkelen in je huidige functie? Of overweeg je juist een complete carrière switch? Alles kan. Het gaat hoe dan ook over het bepalen van de koers in jouw loopbaan.

Voor wie is loopbaancoaching?
Van student die na een afgebroken studie niet weet wat zijn volgende stap moet zijn tot een werknemer met ruim 20 jaar ervaring die vastloopt in z’n werk. Als coach bied ik loopbaanbegeleiding voor iedereen die serieus met z’n loopbaan aan de slag wil.

Hoe werkt loopbaancoaching bij Linda Grootenhaar?
Samen brengen we eerst jouw specifieke loopbaanvraag in kaart. Die is namelijk voor iedereen verschillend. Jouw vraag vormt het vertrekpunt voor de coachgesprekken.

Inzicht in kwaliteiten en talent
Als loopbaancoach kan ik de vragen die je hebt niet voor je beantwoorden. Wel help ik je met het juiste inzicht zodat je zelf weloverwogen keuzes kunt maken. Ik hou je een spiegel voor, zonder waardeoordeel. Zo krijg jij meer inzicht in jouw unieke kwaliteiten en talenten. Samen met jou zorg ik voor een persoonlijk plan van aanpak zodat precies helder is wat jouw volgende stap is.

Snel en doeltreffend
In de meeste gevallen zijn 4 gesprekken van anderhalf uur al voldoende om tot nieuwe inzichten en een concreet plan van aanpak te komen. Ik snap dat de juiste klik met een coach belangrijk is voor het succes. Daarom bied ik vaak de mogelijkheid voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.