Organisatieontwikkeling

Organisatieontwikkeling gaat over het effectief inzetten en ontwikkelen van kwaliteiten van jouw medewerkers. Het benutten van talent op een manier die past bij de filosofie van jullie organisatie. Maar hoe geef je ruimte aan ontwikkeling van zowel teams als het individu zonder daarbij jullie strategische doelstellingen uit het oog te verliezen?

Meer inzicht in de ontwikkelkansen
Organisatieontwikkeling begint met het in kaart brengen van de kwaliteiten en sterke punten van jouw medewerkers. Naast inzicht in talent krijg je ook inzicht in verbeterpunten en kansen. Vanuit jullie bedrijfsstrategie en doelstellingen vertaal ik dat naar concrete handvatten. Voor leidinggevenden, maar ook voor teams en medewerkers. Zo kunnen jij jouw medewerkers nog beter stimuleren en faciliteren.

Gedragsverandering bij mensen en teams
Iedere organisatie heeft z’n eigen cultuur en identiteit. Systemen en structuren zijn een vanzelfsprekendheid. Maar wat als het even niet zo lekker loopt? Als je verandering teweeg wilt brengen in jouw organisatie, begint dat vaak met een verandering in gedrag. Ik help je daarbij. Met een onafhankelijke en kritische blik leg ik moeiteloos de vinger op de zere plek en adviseer ik hoe het beter kan. Ik geef je tips en handvatten zodat je zelf sturing geeft aan verandering.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van organisatieontwikkeling?
>> vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan