Linda Grootenhaar – Talentencoach, trainer en loopbaan- en organisatieadviseur

loopbaancoach Linda GrootenhaarAls geen ander weet ik hoe belangrijk het is om werk te hebben dat energie en plezier oplevert. Je werk vormt immers een belangrijk onderdeel van je dagelijkse leven maar er is meer dan alleen werk. En juist om van de kleine dingen in het leven te genieten is het van belang dat je werk hebt dat je met plezier doet.

Ik heb het geluk dat ik door mijn werk als Talentencoach en loopbaan- en organisatieadviseur dagelijks een bijdrage mag leveren aan het werkplezier en succes van anderen. Ik gun iedereen namelijk net zoveel lol in z’n werk als ik.

In mijn werk neem ik altijd de persoon als basis. Ongeacht wie de opdrachtgever is. Ik geloof namelijk dat het maximaal benutten van talent ons allemaal verder brengt.

Anderen omschrijven mij vaak als empatisch, analytisch, praktisch, oprecht en gericht op ontwikkeling. Wil je dit liever zelf beoordelen? >> vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan

Mijn opleiding en mijn jarenlange ervaring in het begeleiden van individuen en teams, bij grote en bij kleine organisaties vormen de basis van mijn deskundigheid.

Ervaring en opleiding

2020:     teamtrainingen TMZ

2020:    diverse individuele loopbaancoaching voor particulieren

2020:     training Raad van Toezicht St. Pieters Bloklands Gasthuis

2019:    training Raad van Toezicht Careaz

2019:    individuele ontwikkelgesprekken Lycens

2019:    training Raad van Toezicht TMZ

2019:    certificering persolog® stressmodel

2019:     teamadvies woningcorporatie Domijn

2019:    post HBO Leidinggeven aan verandering

2018:    teamtraining samenwerking voor Lycens

2017:    coaching TMZ teams voor persoonlijke zorg

2016:    organisatieadvies De Klok Dranken

2015:    post HBO Arbeids- en organisatiepsychologie

2010:    Video Interactie Coaching

2009:     Bachelor’s degree HRM loopbaan en mobiliteit

Erkende expertise
Ik ben erkend Register Loopbaanprofessional (RL). Dit is een beschermde titel die alleen gevoerd mag worden als je CMI-gecertificeerd bent. CMI is de enige certificerende instelling die loopbaanadviseurs onafhankelijk toetst en zelf ook door een onafhankelijke instantie wordt getoetst.

Daarnaast ben ik geregistreerd bij de Orde van Loopbaanprofessionals (Noloc). Dit zorgt ervoor dat ik kennis deel en opdoe en steeds op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen.

Wetenschappelijk bewezen producten

Ik werk met praktische producten en instrumenten waarvan de werking wetenschappelijk bewezen is. Uiteraard ben ik ook gecertificeerd voor het gebruik van deze producten en instrumenten.

DISC van Persolog®.
De DISC meet gedrag. Gedrag wat je van nature hebt en gedrag dat je inzet in een werksituatie. Want daarin zitten vaak verschillen. De DISC beoordeelt niet, maar brengt inzicht in je kwaliteiten, valkuilen ambitie en motiverende omstandigheden. En die vertalen we naar jouw werksituatie. Op die manier kun je op basis van je talent werken aan je persoonlijke effectiviteit en je ontwikkeling.  

Persolog Nederland levert als enige de nieuwste generatie gevalideerde DISC-profielen met de hoogste betrouwbaarheid.

Persolog® stressmanagementmodel
Het persolog® stressmanagementmodel is een instrument dat helpt om jouw persoonlijke stressoren te benoemen. Hiermee brengen we snel in kaart wat voor jou stress veroorzaakt en hoe het je beïnvloedt in jouw handelen. Aan de hand van deze inzichten leer ik je gezond omgaan met stress met behulp van stress en burn-out coaching.

Linda in de media

de Ondernemer


Op 26 mei 2020 verscheen er een interview met Linda in de Ondernemer van DPG Media.

>> lees hier het hele interview