WAT IK DOE

Ik lever dagelijks een bijdrage aan het werkplezier en succes van anderen. Daarbij staan zowel individuele belangen als het belang van het team voorop. Samen werken we aan het benutten van talent en verbeteren van competenties.

Loopbaancoaching
“Ik loop vast in m’n werk, wat nu?” “Zit ik in mijn huidige functie nog wel goed?” “Waar ben ik nu eigenlijk echt goed in?” Vroeg of laat lopen we in ons werkzame leven tegen dit soort vragen aan. Heb jij moeite met het antwoord op die vragen? Ik help je. Ook als je vastloopt in de keuze voor een opleiding, kan ik je verder helpen. Als loopbaancoach bied ik ondersteuning bij alle vraagstukken op werk- en opleidingsgebied.

>> lees hoe loopbaancoaching jou verder brengt

Talentontwikkeling
Iedereen heeft talent, maar niet iedereen wordt even succesvol. Hoe jij met jouw talenten omgaat bepaalt het succes. Met de juiste vaardigheden en competenties komt jouw talent nog beter tot z’n recht. Ik help jou met het inzicht in talent en het ontwikkelen van bijbehorende competenties. Dat is waar talentontwikkeling over gaat. Zowel individueel als op teamniveau.

>> lees hoe jij talent beter benut

Organisatieontwikkeling
Iedere organisatie heeft z’n eigen cultuur en z’n eigen identiteit. Systemen en structuren zijn een vanzelfsprekendheid. Maar wat als het even niet zo lekker loopt? Met een onafhankelijke en kritische blik leg ik moeiteloos de vinger op de zere plek en adviseer hoe het beter kan. Organisatieontwikkeling draait om het verbinden van alle lagen van jouw organisatie en het benutten van talent.

>> lees hoe organisatieontwikkeling jouw bedrijf helpt